Her er du: Skip Navigation LinksHjem > Produkter > Markører > GOG > GOG eNMEy - Black

GOG eNMEy - Black


GOG eNMEy - Black

Pris:  kr 1 899,00
Model Nummer: PGUNGOG001
Tilgjengelighet:   På Lager

 
Produkt BeskrivelseOmtale
Den ultimate utleie markøren!

GOG Paintball har avduke den helt nye eNMEy paintball markøren på 2012 PSP Paintball VM. Med en integrert regulator og pneumatisk spoleventil kombinert med en entry-level prislapp, er det eNMEy klare til å levere bedre ytelse til nye spillere og økt pålitelighet med redusert vedlikehold til felt eiere.

I 1995 ble paintball teknologien omdefinert av utgivelsen av Shocker elektro-pneumatisk paintball markør. I 2005, ble Ion paintball markør lansert på markedet ved å bringe turneringen nivå ytelsen til en elektro-pneumatisk paintgun inn i prisklasse av den gjennomsnittlige paintball spiller. Nå er de kreative hjernene bak Shocker og Ion forandret paintball markedet igjen med eNMEy.

Fordelene med en spole ventil design har blitt godt kjent til turnering paintball spillere i mange år. Nå er GOG Paintball-teamet er glade for å bygge denne teknologien inn i en paintball markøren innen rekkevidde for en førstegangsspiller.

Funksjoner
  • Ekte Pneumatisk Design - Ingen hammer, ingen Sear, ingen metall-mot-metall slitasjepunkter - for felt utleie bruk, er det ingen batterier å bekymre seg over.
  • Regulert Lavtrykk Operation - En vertikal regulator stabiliserer gasstrykk for jevn drift. Kjører på 160 psi nominelt, er eNMEy konsekvent og jevn med lite eller ingen rekyl.
  • CO2 Kompatibel - En integrert sikkerhetsventil beskytter helt ventil komponenter fra trykk toppene forbundet med flytende CO2.
  • Spool Valve Design - Dette turnerings velprøvd systemet gir både hastighet og nøyaktighet.
  • Enkelt vedlikehold - The eNMEy hovedventil og bolten kan fjernes, rengjort, inspisert og settes sammen igjen i løpet av sekunder.
  • Lav-Force Anti-Chop - Den lave kraft bak eNMEy sin bolten gjør at den kan sprette tilbake fra mis-matet paintballs, noe som reduserer sjansen for et brudd i breech.
  • Composite / aluminiumskomponenter - Med en maskinert aluminium kropp under et beskyttende polymer skall, er eNMEy både lett og slitesterk.

Vekt: 0,9 kg
Lengde: 41 cm med løp