Her er du: Skip Navigation LinksHjem > Produkter > Markører > Empire > Empire Mini GS Marker – Dust Grey / Orange

Empire Mini GS Marker – Dust Grey / Orange


Empire Mini GS Marker – Dust Grey / Orange

Pris:  kr 3 799,00
Model Nummer: PGUNEMP013
Tilgjengelighet:   På Lager

 
Produkt BeskrivelseOmtale
Mini GS er Empire sin forbedret versjon av den tidligere Mini, som senere ble videreutviklet til Axe. Man kan på en måte si at dette er "billigversjonen" av Empire Axe, men ikke la deg lure av prisen - dette er et udyr av en markør og man får latterlig mye for pengene!

Alle som har prøvd en Axe eller en Mini vet hva den er god for. Her har man muligheten til å få god ytelse, enkelhet, pålitelighet og komfort i en liten og kompakt kraftpakke. Markøren er god å holde i, effektiv ift. luftforbruk og yter på nivå med markører som koster dobbelt så mye. Lydnivå og rekyl er lavere enn de aller fleste markører, uansett prisklasse.

Spesifikasjoner:
  • Nytt gummigrep for økt komfort og ny triggerguard for bedre grep og enklere håndtering med og uten hansker.
  • Ny regulator og ASA. Ny lavprofils regulator og ASA med en hendel som skrur luften av og på gjør det mer brukervennlig men også mer pålitelig.
  • Nytt gummigrep foran huset som holder kortet og fungerer som front grep gjør det enklere å holde markøren stabilt samtidig som det beskytter kortet og annen innmat mot fuktighet og skitt.
  • Nå har skruene blitt forandret i dimensjoner slik at du slipper å lete etter korrekt Umbraco - her trengs nemlig bare to forskjellige for å åpne hele markøren!
  • Elektronikk kortet har blitt oppgradert med Microswitch for en mer nøyaktig og pålitelig registrering av når den aktiveres og når markøren derfor skal avfyres.
  • Et selv-smørende Delrin kulelager gjør at triggeren enkelt trykkes inn gang på gang, uten mer friksjon enn nødvendig. Som tidligere har markøren også en tre-veis justerbar avtrekker.
  • Ny Feedneck som er sterkere og tåler mer enn før. Den er også lettere og gjør at magasinet sitter bedre fast.
  • Alt av oppgraderinger og reservedeler til Mini passer også Mini GS.